Om Løgum IF

Løgum I.F. fodbold

Løgum I.F. Fodbold er en af Løgum I.F.'s 6 afdelinger. Fodboldafdelingen har ca. 300 aktive medlemmer og hold tilmeldt turneringer i alle aldre, fordelt på børne- og ungdomshold, dame- og herreseniorhold, senior oldboyshold (+40) samt superveteraner (+45). Der er altså gode muligheder for at også du kan komme til at spille fodbold i klubben. Henvend dig blot til formanden eller træner/leder for det pågældende hold. På Senior Herre siden er der etableret holdsamarbejde med Tønder SF vedr. 3 fælles seriehold.

FC Sydvest 05

Løgum IF fodbold er også én af 4 moderklubber for holdsamarbejdet FC Sydvest 05. Overbygningen har været en ubetinget succes og befinder sig således i skrivende stund i 2. division vest. Dette stiller store krav til moderklubberne, herunder spillesteder og med etablering af faste barrierer på begge langsider på LØGUM STADION, etablering af lydanlæg og lukning af enderne med hegn/boldfang i 2013, samt en spritny tilskuertribune, lever LØGUM STADION nu fuldt ud op til DBU's stadionkrav.

De fysiske rammer

Et særkende ved Løgum IF generelt er de fantastiske fysiske rammer i og omkring Klosterhallerne med hele 4 idrætshaller, friluftbad og egnens bedste fodboldbaner, herunder en lille kunstbane med bander samt en nyetableret stor 11-mands kunstbane, som betegnes som én af landets allerbedste.

Børne- og ungdomsarbejdet

Løgum IF fodbold er en breddeklub - men med plads til talentpleje. I børne- og ungdomsarbejdet arbejdes ud fra et fast koncept, så der skabes en løbende udvikling. Samtidig sender vi stadig flere ledere og ungdomstrænere på relevante kurser, således at det faglige niveau for træningen løbende forbedres. Bag alt dette står en grundliggende og ufravigelig filosofi: Fodbold skal være sjovt.

Derfor gælder: Alle børn spiller kampe - og alle får mindst 50% spilletid Talentpleje Løgum IF fodbold er naturligvis en central del af Talentzone Vest, som er talentudvikling i samarbejde SønderjyskE

Talentpleje

UdskrivE-mail